У Франківську знову дозволять їздити авто вулицею Грушевського в неділю

Новини, Суспільство

19 березня комісія з безпеки руху при міськвиконкомі вирішила демонтувати знаки, які з літа 2016 року забороняли рух транспорту вулицею Грушевського в неділю. 

Про це в мережі повідомив член КБДР Богдан Пашковський, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”. 
“Відповідно до рішення КБДР на вулиці Сотника Мартинця будуть демонтовані знаки 3.21 “В’їзд заборонено” (з табличкою неділя 6.00 – 24.00), що означає, що в’їзд транспортних засобів буде дозволений в неділю”, – зазначив Пашковський.
Як пояснювали під час засідання представники мерії, цю заборону ввели ще до часу перетворення вулиці Лесі Українки в пішохідну зону. Тепер такої потреби немає.
Як відомо, у неділю на цій вулиці водіїв, котрі не звертали уваги на заборонні знаки, часто штрафували патрульні поліціянти.
Проїзд буде вільний після демонтажу обмежувальних знаків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.