Пекло у Коломиї: мережу облетіли фото з ковидної лікарні на Івано-Франківщині. Від такого видовища мурашки по шкірі (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

У мережі показали лякаючий знімок з лікарні з ковидними хворими на Івано-Франківщині.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Hyser.

Так, хворих з діагнозом коронавірус стає все більше. Івано-Франківськ не так давно потрапив у “червону зону”. А все тому що там чисельність хворих зростає неймовірно великими темпами. У лікарнях вже створився певний колапс. Тому що приймати нових хворих лікарі просто не можуть, тому що немає вільних місць. Вони не можуть надати допомогу всім.

А днями в мережі був опублікований лякаючий знімок, на якому зображений живий пацієнт лікарні з кисневою маскою на обличчі, біля якого стоїть доктор. Але ось поруч з ним стоїть кушетка, на якій лежить помер від коронавірусу пацієнт. Його тіло накрите чорною тканиною. Мертвого і живого пацієнта розділяє тільки тканинна фіранка.

Це фото якраз дуже барвисто демонструє те, що насправді зараз відбувається в лікарнях України поки інші люди продовжують порушувати епідеміологічні норми.

Зазначимо, що таке фото вдалося зробити фотографу Kyiv Post Володимиру Петрову.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook журналістка Ольга Руденко

Вона повідомляє, що в лікарні лікуються 170 пацієнтів з COVID-19. Максимальна місткість-175, але нещодавно доводилося лікувати і 190 пацієнтів відразу.

“Життя і смерть поруч. Розділені фіранкою. … Один з пацієнтів лежить вже майже три місяці. Його ніс почав гнити від кисневої маски, її довелося замінити шоломом”, – підкреслює вона.

Журналістка також зазначила, що у одного пацієнта на тумбочці стоїть чашка “Кращий ТАТО”. У нього п’ятеро дітей.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.