“ЄС” або “Голос”: самовисуванець Михайло Ноняк розповів, з ким співпрацюватиме у Верховній раді

Новини, Політика, Суспільство

Кандидат в народні депутати на довиборах в окрузі №87 Михайло Ноняк поділився, як планує реалізувати кожний блок із його програми.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку у соцмережі.

“Цікавилися і стратегічними питаннями: як бачу співпрацю з парламентськими партіями в разі перемоги задля прийняття потрібних громадам законопроєктів, оскільки планую налагодити комунікацію з громадами. Відповідаю: йду самовисуванцем, щоб не бути заручником партійної номенклатури. Але, звісно, що кооперуватиму зусилля в парламенті з ЄС, Голосом та окремими конструктивно налаштованими депутатами задля прийняття потрібних громадам законопроєктів”, – йдеться у дописі.
Також Михайло Ноняк уточнив питання співпраці з громадами, пояснивши, що в окрузі працюватимуть його помічники, які зроблять повний аудит проблем та разом з ним накреслять шляхи їх вирішення. З такими людьми ми зробимо багато, підкреслив кандидат в народні депутати.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.