У Івано-Франківську рятувальники визволяли чоловіка з замкненої квартири (фото)

Новини, Суспільство

20 березня о 09:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій, потрібно надати допомогу у відкриванні дверей однієї із квартир, де знаходиться чоловік та потребує допомоги, повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

До місця виклику негайно було направлено працівників групи рятувальних робіт АРЗ СП Управління ДСНС в області. Рятувальники, прибувши до місця виклику, провели заходи з відчинення вхідних дверей квартири на 4-му поверсі житлового будинку, в середині якої виявлено чоловіка 1942 року народження, який потребував медичної допомоги. Хворого передано працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.