На Прикарпатті помер священник УГКЦ Михайло Гой

Новини, Суспільство

21 березня, на 69 році життя та 29 році священничого служіння упокоївся в Бозі священнослужитель Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Михайло Гой.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Отець Михайло Гой народився першого жовтня 1953 року в селі Жалибори Галицього району. Після закінчення середньої школи, здобув професійно- технічну освіту. Опісля був призваний до армії. Одружився в 1977 році.

Відчувши Божий поклик, у 1990 році вступив до Івано-Франківської духовної семінарії. У вересні 1992 р. отримав ієрейські свячення з рук світлої пам‘яті Владики Софрона Дмитерка. Душпастирське служіння здійснював на парафіях Тенетники, Різдвяни, Німшин, Демешківці, Вишнів. До останнього дня служив с. Старі Скомори і Підшумлянці Галицького району.

Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин та Архієпархіальне управління висловлює найщиріші слова співчуття та підтримки родині покійного.

Вічная пам’ять!

Розпорядок заупокійних богослужінь:

21 березня (неділя)

17:00 – Парастас вдома у с. Луковець Вишнівський

22 березня (понеділок)

12:00 – Панахида і перевезення тіла до Храму Чуда святого Архістратига Михаїла у с. Старі Скоморохи.
16:00 – Чин священичого Парастасу

23 березня (вівторок)

10:00 – Заупокійна Літургія
11:30 – перевезення тіла до с. Жалибори, де відбудеться поховання.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.