Вчинила ДТП та ще й утікала з місця пригоди (фото)

Кримінал, Новини
Патрульні склали на порушницю 4 адмінматеріали.

Про це повідомили в патрульній поліції, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Повідомлення про аварію на вулиці Вовчинецька до поліцейських надійшло близько 15:00. Заявник розповів, що жінка на Mercedes-Benz, вчинивши ДТП з комунальним автобусом, поїхала у невідомому напрямку.

Їдучи на місце події, патрульні побачили, що цей автомобіль вчинив ще одну ДТП. Цього разу жінка зіткнулася з автомобілем BMW.

Спілкуючись з 42-річною водійкою, інспектори помітили в неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння вона відмовилася.

На жінку склали чотири адмінматеріали за ч. 1. ст. 130 (керування в стані сп’яніння), ст. 122-4 КУпАП (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та два протоколи за ст. 124 (вчинення ДТП без потерпілих) КУпАП.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.