Рада збереться позачергово, щоб змінити графік роботи

Новини, Політика

О 13:00 19 березня проведуть позачергове засідання парламенту, на якому планують призупинити пленарні засідання до 13 квітня.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посписаланням на Верховну Раду. 

Зазначається, що це питання погодили керівники усіх фракцій та груп. Зміна календарного плану передбачає тиждень 29 березня – 02 квітня як роботу у комітетах, хоча цей тиждень має бути пленарним.

Через це наступні три тижні планується зробити не пленарними через загострення епідеміологічної ситуації та локдауну в Києві.

Upd. Увечері 18 березня стало відомо, що на 13:00 19 березня планується позачергове засідання парламенту з двох питань:

  • внесення змін до календарного плану п’ятої сесії ВР, що передбачають призупинення пленарних засідань до 13 квітня 2021 року;
  • проєкт 5247, який передбачає звільнення від відповідальності виробників вакцин від COVID-19 та залучених медиків за негативні наслідки вакцинації. Зазначається, що без ухвалення цього закону Україна не отримає безкоштовні вакцини в рамках механізму COVAX, в т.ч. вакцину Pfizer.

У столиці запроваджують суворий карантин з 20 березня до 9 квітня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Українська правда
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.