У Калуші обікрали агроцентр

Кримінал, Новини

Злодії дісталися до агроцентру через поле з боку села Студінки.

Крадіжка сталася в ніч з 15 на 16 березня на ділянці, де планується відкриття агроцентру “Агро-Калуш”, про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”.

Агроцентр розташований на в’їзді в Калуш з боку Івано-Франківська. За інформацією Андрія Стойлова, було викрадено 200 туй “смарагд” висотою 60-80 см (вирвано з горшків), пошкоджено плівку в парнику та викрадено звідти квіти. Також злодії виламали замок в складському приміщення та викрали бензопилу (“Форесте”, зеленого кольору), зварювальний апарат сталь, рулон агроволокна (чорне 3.2 *100 50 г/м2).

Злодії потрапили на ділянку через поле з боку села Студінки та завантажили викрадене в машину.

“Велике прохання: можливо, хтось в ту ніч їхав по дорозі Калуш — Студінка і помітив якусь підозрілу машину чи має запис з відеореєстратора, прохання повідомте. Буду вдячний за будь-яку інформацію”, — просить Андрій Стойлов.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.