Франківських підприємців другої групи хочуть звільнити від єдиного податку у березні

Економіка, Новини

В Івано-Франківську другу групу підприємців планують звільнити від виплати єдиного податку у березні.

Таке рішення планують ухвалити на сесії міської ради, повідомив міський голова Руслан Марцінків під час прямого ефіру на “Західному полюсі”, щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Опрацьовували з податковою це питання, аби не вийшло так, що ми звільнили і тих, що на карантині, і тих, що не на карантині. Бо на другій групі єдиного податку не лише промисловий ринок чи ті невеликі магазинчики, але й будівельні компанії, аптеки працюють. Вивчаємо це, але однозначно підприємців підтримаємо”, – зазначив міський голова.

Додамо, звільнення підприємців другої групи від сплати єдиного податку за січень-травень 2021 року не передбачено. Ця пільга діє тільки для підприємців І групи.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.