Об’єми сміття шокують: На Снятинщині зібрали десятки мішків з відходами (фото)

Новини, Суспільство

16 березня працівники КП «Покуття-Комунальник» здійснили своєрідний екологічний десант на території Снятинської міської територіальної громади.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнням на Версії.

Розпочали прибирати купи сміття у придорожніх смугах та околицях с. Будилів на межі із с. Белелуя.

“Об’єми твердих побутових відходів, в основному пластику та скла, паперових упаковок і навіть засобів гігієни, не просто вражають, а шокують. Відсутність екологічної культури, що межує з елементарним людським невіглаством та нахабством, цьому взнаки. Як результат, наша рідна земля, довкілля перетворюються на «великий смітник»”, – повідомляють на сторінці Снятинської міської ради в мережі.

За невеликий час прибирання працівники комунальної служби назбирали десятки мішків сміття, які завантажили на великий тракторний прицеп.

Як розповів директор КП «Покуття-Комунальник» Сергій Онищук, усього зібрано майже шість кубів сміття і, на жаль, судячи з масштабів засміченості, це тільки початок.

“Все це сумно, тому хочеться достукатися до людських душ і розуму. Люди, будьте людьми! Задумайтеся, що сміття ви бездумно викидаєте у своєму ж домі – рідному краї, у своїй державі! Зрештою, проблема засміченості країни – це проблема «засміченості» людської натури. Тому сьогодні, як ніколи, важливо, щоб проблема стихійних сміттєзвалищ вирішувалася в площині взаємодії громади і влади, бізнесу, волонтерських ініціатив. Наша славна Покутська земля чекає від нас турботи і любові, а не тотального засмічення”, – додають в дописі.

May be an image of просто неба та дерево

May be an image of 1 особа, дерево та просто неба

May be an image of дорога

May be an image of 1 особа, brick wall та просто неба

May be an image of дерево та просто неба

May be an image of просто неба

May be an image of стоїть та просто неба

May be an image of дерево та просто неба

May be an image of дерево та природа

May be an image of дорога та дерево

May be an image of природа та дерево

May be an image of стоїть та просто неба

May be an image of дерево та просто неба

May be an image of дерево та просто неба

May be an image of дерево та просто неба

May be an image of дерево та дорога

May be an image of просто неба

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.