На Прикарпатті у чоловіка знайшли наркотики вартістю близько 100 тисяч гривень

Кримінал, Новини, Суспільство

Поліцейські Івано-Франківщини вилучили у зловмисника речовини на майже 100 тисяч гривень.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

56-річний мешканець Тлумаччини вирощував нарковмісні рослини за місцем проживання.

Зловмисника затримали слідчі Тлумацького відділення поліції за співпраці з працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.

Під час санкціонованого обшуку в господарстві прикарпатця правоохоронці виявили рослини, схожі на “коноплю”, а також суху подрібнену речовину тієї ж рослини. Крім того, вилучили ряд предметів за допомогою, яких чоловік виготовляв і висушував наркотичні речовини.

Речові докази направили на проведення експертного дослідження. За цінами «чорного ринку» вартість заборонених речовин становить близько 100 тисяч гривень.

Фігуранта слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України. Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру за скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.