Крок до безпечного міста. На вулицях Франківська встановлять відеокамери (фото)

Новини, Суспільство

Міський голова Руслан Марцінків підписав контракт на 20 мільйонів гривень зі створення Дата центру та Центру оперативного реагування.

Про це міський голова повідомив на своїй сторінці у соцмережі, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнням на ПІК.

Майбутній Дата-центр знаходитиметься у комунальному приміщенні на стадіоні «Рух».

“Ми стали на крок ближче до безпечного майбутнього нашого міста”, – написав він.

До єдиної спільної системи (серверу) будуть під’єднані відеокамери (наявні й нові, які придбають). Все нове програмне забезпечення відповідатиме потребам СБУ, ГУНП, поліції, усім правоохоронним органам та комунальним службам.

“Це допоможе виявляти та запобігати небезпечним ситуаціям, які можуть загрожувати життю та здоров’ю мешканців та гостів міста. Завдяки цим камерам ми зможемо встановити особу, траспортний засіб і т.п. та в найшвидші терміни реагувати”, – зазначив Марцінків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.