У Києві відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня українського добровольця (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Суспільство

14 березня у Києві відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня українського добровольця. Участь у заходах серед інших ветеранів АТО/ООС взяли представники ГО ІВУВ АТО «Воїн України».

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Активісти ГО ІВУВ АТО «Воїн України» поклали квіти до пам’ятника Українському добровольцю, взяли участь у поминальному молебні за загиблими.

«У 2014 році, одразу після перемоги Революції Гідності, наша країна зіткнулася з новою загрозою – російською агресією. Тоді перші добровольці відправилися на війну прямо з Майдану. Саме вони стали початком добровольчого руху, який у найскладніші часи зупинив агресора. Я щиро дякую ветеранам, які прийняли на себе перший удар і з гідністю вистояли. Світла пам’ять загиблим героям, адже вони живі, доки ми їх пам’ятаємо», – один із керівників ГО ІВУВ АТО «Воїн України» Ігор Андрейчук.

Нагадаємо, День українського добровольця, який відзначається 14 березня, було встановлено постановою Верховної Ради України № 4261 від 17 січня 2017 року.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

           

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ , дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.