На Прикарпатті масово порушують правила поведінки на воді

Новини, Суспільство

Вчора, 13 березня, в Івано-Франківській області працювала рятувально-водолазна служба.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Про це йдеться у повідомленні Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Зокрема, черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в Івано-Франківську на міському озері здійснено 3 рейди, під час яких провели заміри товщини льоду, який становить від 0 до 10,0 см, крихкий та небезпечний, місцями проталини. Проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період з 4 любителями моржування.

Також чергова зміна Галицької рятувально-водолазної станції в Галичі на р. Дністер не допустила до риболовлі в небезпечному місці рибалку, який був в нетверезому стані. З ним провели профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період. Після зауваження рятувальників рибалка покинув територію водойми.

Окрім цього черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в Коломиї проведено заміри товщини льоду, який становить від 0 до 3,0 см., крихкий та небезпечний, місцями проталини. Проведені профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період з 5 рибалками.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.