“Це вимушене рішення”. Гірськолижний курорт “Буковель” припиняє роботу

Новини, Суспільство, Туризм

Гірськолижний курорт “Буковель” припиняє роботу. Про це під час брифінгу повідомив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

З опівночі 13-го березня “Буковель” призупинить свою роботу. Туристи не зможуть скористатися послугами гірськолижного курорту.

“Завдяки позиції Президента України Володимира Зеленського вдалось прийняти рішення про припинення діяльності курорту «Буковель» у зв’язку з поширенням COVID-19.
Правоохоронці вже почали роботу в селі Поляниця. На території «Буковелю» відбулись перевірки, за результатами яких складено 51 адміністративний протокол щодо порушень карантину. Зокрема, 26 протоколів отримали оператори підйомників.
Сьогоднішнє рішення регіональної комісії ТЕБ та НС було вимушеним, адже ми зіткнулись із нігілізмом, із повним ігноруванням карантину на території Поляницької територіальної громади”, – написав Андрій Бойчук у фейсбук.
Тепер на в’їздах у село Поляниця будуть розташовані контрольно-пропускні пункти. З 00:00 13 березня туристам рекомендуватимуть не в’їжджати на територію населеного пункту. В село пропускатимуть місцевих жителів та осіб, що там працюють.
“Нам потрібно перервати ланцюг розповсюдження коронавірусу. Знаходити нові ліжкомісця для хворих у лікарнях ми можемо нескінченно, але так хворобу не здолати. Протиепідемічних заходів потрібно дотримуватись всім без винятку”, – йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.