Член політичної партії «КМКС – Партія Угорців України» Йосип Резеш планує стати депутатом від Прикарпаття (документи)

Новини, Політика, Суспільство

Нашими джерелами встановлено, що нещодавно на медіа теренах Закарпатської області було висвітлено матеріал про намагання потрапити до лав депутатів Закарпатської обласної ради та Ужгородської міської ради від політичної партії «КМКС – Партія Угорців України» Йосипа Резеша.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Однак, не зумівши матеріалізувати свої мрії стати представником проугорської політичної партії на регіональному рівні, Й.Резеш вирішив випробувати свої сили на більш масштабному рівні і тепер вказана особа має намір взяти участь в проміжних виборах до Верховної Ради України але уже на території нашої Івано-Франківщини.

 

Також, згідно з інформацією ЗМІ сусіднього регіону, Й.Резеш окрім українського громадянства, набув й угорське, так би мовити про всяк випадок, про що свідчать дані з веб-ресурсу «Миротворець» (https://myrotvorets.center/criminal/rezesh-josip-josifovich/) та наступне фото:

Цікаво, як вже було зазначено Закарпатськими мас-медіа, залишається загадкою питання чому керівництво вказаної політичної партії вирішило, що на Івано-Франківщині проугорські кандидати отримають більш вагому підтримку виборців аніж на Закарпатті. Якщо ж так, тоді необхідно задуматись про те чи «заслужили» франківчани таких депутатів, які мають на меті представляти інтереси громадян, однак наразі невідомо якої держави і взагалі, яке відношення угорець Й.Резеш має до Івано-Франківської області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.