Авторагуль на київських номерах під «білою хатою» в Івано-Франківську. Поліція бездіє… (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В обідній період під Івано-Франківською ОДА припаркувався непростий авторагуль, який своєю автівкою представницького класу марки «Мерседес – Бенс» С-500 на київській реєстрації разом із іншою автомобілем марки «Нісан» заблокували прохід людям, зупинившись під знаком «Зупинка заборонена».

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Кореспонденти Голос ІФ у зв’язку із порушенням правил дорожнього руху звернулися на лінію «102» до поліції та поспілкувалися із пішоходами.

Тим часом поки наша доблесна патрульна поліція добиралася на виклик, водій автівки «Мерседес – Бенс» С-500 повернувся до автомобіля та поїхав з місця вчинення правопорушення.

Через 20 хвилин ми знову поспілкувалися з оператором лінії «102» та попросили передати постам поліції, які «охороняють» франківчан від COVID-19 зупинити правопорушника та притягнути його до адміністративної відповідальності.

Чи був за порушення правил ПДР притягнутий до відповідальності непростий авторагуль нашою «швидкою та ефективною» поліцією, яка так і неприбула на виклик ми проінформуємо громадськість після отримання відповіді на інформаційний запит.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.