У Франківську зупиняють тролейбусний рух

Здоров'я, Новини, Суспільство

За словами міського голови Івано-Франківська, поліція видала припис на роботу тролейбусів.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцинків, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У Івано-Франківську, де вирує епідемія COVID-19 від завтра, 11 березня, зупиняється рух міського електротранспорту, який в цьому місті представлений тролейбусами.

«Неприємні новини: є припис поліції на роботу тролейбусів. Мовляв, умови перевезення у них не відповідають вимогам карантину. Тож через зміни у постанові Кабінету Міністрів України ми змушені зупинити тролейбусний рух у нашій міській громаді від завтра, 11 березня.

Натомість автобусний рух дозволений – в режимі спецперевезень. Тому замість тролейбусів ми ставимо на рейси автобуси. Але через це кількість автобусів на звичайних рейсах відповідно зменшиться. Тому будьте до цього готові», – написав Руслан Марцинків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.