МОЗ дозволив до використання в Україні ще одну вакцину проти COVID-19

Здоров'я, Новини, Суспільство
Міністерство охорони здоров’я України зареєструвало вакцину CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я України Ігор Іващенко, інформують на сторінці МОЗ, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
«Це рішення ухвалив МОЗ на основі вивчення реєстраційних посвідчень, матеріалів про клінічні дослідження щодо безпеки й ефективності та аналізу користь/ризик», – сказав Ігор Іващенко.
Це вже третя вакцина, яка дозволена в Україні для екстреного застосування. Раніше були зареєстровані AstraZeneca (Covishield) та Pfizer/BioNTech.
У МОЗ зазначають, що в Україні діє спрощена процедура реєстрації вакцин проти COVID-19, що передбачає реєстрацію протягом 5 робочих днів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.