Прикарпатські підприємці вкотре звернулися до влади області з проханням захистити їх (відео)

Новини, Суспільство

Рівні умови для всіх. Прикарпатські підприємці вкотре звернулися до влади області з проханням захистити їх.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Канал 402.

Адже зараз вони змушені сидіти на карантині буквально без можливості забезпечувати свої сім’ї, інформує Фіртка

Натомість великий бізнес продовжує працювати. Представник руху “SaveФОП” Владислав Фролов пропонує два варіанти виходу із ситуації. Перший – це повний локдаун для всіх, другий – розробити механізм, який дозволить малому бізнесу мінімально працювати.

Активісти пов’язують різке погіршення епідситуації в області з “Буковелем”, адже туристи туди приїздили навіть під час січневого локдауну.

Хвилює підприємців і податкове навантаження, адже попри карантин оренду та кредити не скасовували.

Вони просили у влади  підтримати їх і хоча б повпливати на правоохоронців, щоб їх не штрафували. Через те, що у них немає роботи, вони не можуть сплачувати податки та забезпечувати свої родини.

Варто додати, що підприємці виходили пікетувати під ОДА в понеділок. Тоді до них вийшов заступник міського голови. Також у селі Раківчик Коломийського району люди перекривали дорогу національного значення з гаслами “Буковель теж не має працювати”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.