Очільник Прикарпаття зустрівся з підприємцями, які виступають проти посилених карантинних вимог

Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство
Голова  Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук зустрівся з підприємцями, які виступають проти посилених карантинних вимог.
Про це очільник області написав у фейсбук передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
“Я добре розумію, що через карантин людям зараз скрутно. Та моя думка така: щоб жити, як раніше ланцюг захворюваності треба перервати. Це можна зробити завдяки тим обмеженням, які ми ввели на вимогу Кабінету міністрів України.
Та в будь-якому випадку від бізнесу відвертатись не можна. Я готовий вислухати його думку. Але важливо – діалог повинен бути конструктивний.Я запропонував підприємцям зустрітись завтра і ще раз обговорити ситуацію. Чекаю від них чіткий перелік вимог. Почувши його, можна починати розмову.Також прошу у всіх людяності та розуміння, адже ми працюємо у важкі часи.
І головне – не забувайте про обов’язкові карантинні вимоги, дотримуйтесь соціальної дистанції та носіть маски!” – йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.