Хайп чи добра справа: дві франківські блогерки закупили продукти для старшої жінки (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Дві франківські блогерки купили набір продуктів для пенсіонерки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Настя Іванишин та Роксолана Бартків, відомі під ніками в Інстаграм @ivanyshynka_ та @_lanaba, вирішили зробити “день добрих справ”. В центрі Івано-Франківська поблизу одного із супермаркетів вони зустріли старшу жінку і вирішили їх допомогти із закупами. 83-річна прикарпатка розповіла дівчатам, що отримує 2 тисяч гривень пенсії.

“Ми хочемо допомогти вам. Всі продукти, які вам треба на пару місяців”, – сказала Настя Іванишин.

Блогерки придбали для жінки консерви, олію, крупи, макарони, фрукти, фарш, ковбасу, молоко, сир та багато іншого. Також підвезли її додому. Кажуть, що підходили з такою пропозицією до багатьох людей, однак, їм відмовляли.

“У мене, напевно, щастя ще більше, ніж в цієї бабусі. Таку добру справу зробили, але, до речі, це було не так просто. Бо ми годину чекали. Нам відмовляли, напевно, просто боялися, що ми їх обкрадемо”, – розповіла Настя Іванишин.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.