Програли агітаційну роботу по вакцинації, а без неї ще довго не вийдемо з епідемії COVID-19, – франківський медик (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Суспільство

Впродовж першого дня імунізації в Івано-Франківську від ковіду вакцинувалися більше близько сотні медиків. Після перинатальних центрів та міської дитячої лікарні, мобільна бригада працювала у ЦМКЛ “Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня”. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

Тут щепитися погодилися 103 медиків. Першим показує приклад заступник директора закладу Володимир Вовчук. Каже: раніше бажаючих вакцинуватися було більше, проте через недовіру та потужну антивакцинальну кампанію ледь не половина працівників відмовилися, показує Канал 402.

“Спочатку в списку було 186, зараз залишися 103. Це – недовіра до вакцини. Вся історія, завезення, було дуже багато протиріч, не могли вирішити – хто закуповує, яку закуповує. То Phizer, то китайську, тепер індійська…Дуже багато негативної інформації у ЗМІ про вакцину. Антивакцинальна компанія сильна і ми фактично прорали агітаційну роботу. Якщо не буде вакцинації, то ми з епідемії не вийдемо ще дуже довгий час”, – каже Вовчук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.