На Франківщині з незаконного обігу вилучено партію фальсифікованих алкогольних напоїв (фото)

Кримінал, Новини

На Івано-Франківщині вилучили з обігу 4 046 тисяч літрів алкогольних напоїв незаконного виробництва з акцизом невстановленого взірця. Загальна сума фальсифікату склала 1,5 млн грн. 

Про це інформує ДФС в Івано-Франківській області, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На Івано-Франківщині з незаконного обігу вилучено партію фальсифікованих алкогольних напоїв.
Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Івано-Франківській області спільно з працівниками управління СБУ, під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області, вилучили з незаконного обігу партію алкогольних напоїв незаконного виробництва з марками акцизного податку невстановленого взірця.
Під час досудового розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.204 Кримінального Кодексу України, в рамках операції «Спирт», встановлено що в місті Івано-Франківську здійснюється зберігання з метою збуту, а також збут фальсифікованих алкогольних напоїв.
За результатами слідчих дій, проведених у гаражних приміщеннях, з незаконного обігу вилучено 4046 літрів фальсифікованих горілчаних та коньячних виробів з марками акцизного податку невстановленого взірця та автомобіль, який використовувався для транспортування незаконно виготовлених підакцизних товарів.
Загалом вилучено підакцизних товарів на суму близько 1,5 млн. гривень.
Триває слідство.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.