Вступив в дію акт про реабілітацію дітей з інвалідністю

Економіка, Здоров'я, Новини, Суспільство

4 грудня 2019 року Урядом внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю», пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Прийняттям цього нормативного акту надано можливість отримати реабілітаційні послуги дітям з інвалідністю не тільки внаслідок дитячого церебрального паралічу, а всім дітям з інвалідністю, які відповідно до індивідуальної програми реабілітації потребують реабілітаційних заходів, інформує пресслужба міської ради.

За більш детальною інформацією необхідно звертатися до департаменту соціальної політики Коломийської міської ради за адресою: вул. В. Чорновола, 55, м. Коломия, каб. № 6, тел. 22659.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.