В Івано-Франківську закриються школи і дитсадки, буде обмежено роботу громадського транспорту – мер Марцінків

Новини, Суспільство

З понеділка, 1 березня в місті Івано-Франківську закриють школи та дитячі садки.

Про це повідомив, в ході відеовлючення у фейсбуці міський голова обласного центру Руслан Марцінків,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на БРІЗ.

З його слів, відповідні вимоги містяться у сьогоднішньому рішенні Державної комісії з ТЕБ та НС.

Нагадаємо, на сьогоднішній день навчання у 1 – 4-х класах закладів загальної середньої освіти та в дошкільних навчальних закладах здійснюється очно в той час, як 5 – 11-ті класи навчаються дистанційноЗі слів мера, в такому режимі навчальні заклади працюватимуть до п’ятниці, 26 лютого. З понеділка ж, 1 березня, усі класи навчатимуться дистанційно, а роботу дитячих садків буде тимчасово припинено.

Крім того, буде припинено перевезення пасажирів у громадському транспорті за виключенням спецсперевезень. Останні, за словами Руслана Марцінківа, здійснюватимуться за чинними маршрутами руху громадського транспорту.

«Також забороняється робота торгових і розважальних центрів, кафе та ресторанів…, закладів торгівельного та побутового обслуговування, окрім заправок та продуктових магазинів», – розповів мер, зауваживши, що кафе і ресторанам дозволять працювати на виніс.

Зі слів міського голови на завтра, 24 лютого, призначене засідання Івано-Франківської обласної комісії з ТЕБ та НС.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.