Українці дедалі більше купують натуральні та корисні продукти харчування

Здоров'я, Новини, Суспільство

Зараз в супермаркетах важко знайти продукти харчування, у складі яких не було б шкідливих домішок. Такі компоненти негативно впливають на здоров’я організму, тому люди все вибагливіше підходять до свого раціону та детальніше вибирають товари.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Зараз досить популярні інтернет-магазини, які реалізовують продукцію з Європи, а також відомий сервіс skidochnik.com.ua, на якому збираються всі товари за знижками та акціям.

На таких сайтах можна придбати як м’ясну продукцію, сири різних сортів, бакалію, так і солодощі, алкоголь. Зробити замовлення онлайн можна з будь-якої точки України. Зручні послуги поштових операторів дозволяють швидко отримати куплену продукцію в Києві, Львові, Одесі та інших великих і малих містах України.

Покупцям рекомендується звертати увагу на:

– іспанський хамон, оскільки продукт виготовляється зі свиного окосту, який засолюється, а потім в’ялиться за спеціальною методикою протягом 7-15 місяців без додавання будь-яких додаткових хімічних речовин;

– ковбаси фует, які також виготовляються тільки з м’яса та приправ, а тому містять багато корисних мікроелементів та вітамінів, які не знищуються ніякими шкідливими домішками;

– овечий сир та з козиного молока, які насичені природним кальцієм та пробіотиками, а також вітамінами різних груп.

Існує ще великий асортимент смачних натуральних продуктів харчування та делікатесів. Так, ціна на таку продукцію з Європи дещо вища, ніж та, що на вітчизняних полицях супермаркетів, але знижки та акційні пропозиції дозволяють економити під час закупів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.