Калуські правоохоронці затримали чоловіка, який перебував у розшуку на Львівщині

Кримінал, Новини

Поліціянти Івано-Франківщини знайшли чоловіка, якого розшукували понад три місяці правоохоронці Львівщини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення поліції.

Наразі чоловіка передано оперативним працівникам Личаківського відділу поліції.

У неділю, 21 лютого, близько 22:00 год працівники сектору реагування патрульної поліції Калуського відділу поліції отримали повідомлення про порушення тиші в одній із багатоповерхівок міста. Прибувши на місце виклику, в під’їзді будинку увагу поліціянтів привернув невідомий чоловік, який підозріло поводився. Побачивши правоохоронців, той помітно хвилювався і намагався втекти. Читайте також:   Потрійне автозіткнення, троє травмованих – поліцейські розслідують обставини ДТП на Львівщині.

Під час перевірки документів і встановлення особи, поліціянти з’ясували, що 46-річний мешканець Калуша перебуває в активному розшуку. Львівські колеги розшукують чоловіка за скоєння злочину передбаченого за “Крадіжки, поєднаної з проникненням в житло чи інше приміщення”.

Правопорушника передано співробітникам кримінальної поліції сусідньої області. Невдовзі розшукуваний постане перед судом.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.