Завдяки спільним зусиллям правоохоронців, Прикарпаття сьогодні є найбільш безпечним регіоном України (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

23 лютого о 10:00 год. у прокурора Івано-Франківської області відбулась прес-конференція за  результатами діяльності органів прокуратури області у 2020 році.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Керівник Івано-Франківської обласної прокуратури Роман Хима, інформуючи представників засобів масової інформації про діяльність відомства, зазначив:

«Це моя перша прес-конференція на посаді прокурора області. І приємно зазначити, що за минулий рік на 11 відсотків знизилась кількість кримінальних порушень проти життя людини, на 23 відсотки менше порушень проти власності, у тому числі на 36 відсотків  менше крадіжок з квартир. Завдяки спільним зусиллям правоохоронців Івано-Франківська область сьогодні є найбільш безпечним регіоном України.» – зазначив Роман Хима.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.