Запис до електронної черги для вакцинації стане доступним з 1 березня — МОЗ

Новини, Суспільство

З 1 березня Міністерство охорони здоров’я відкриє можливість запису до електронної черги вакцинації проти COVID-19 у застосунку на та порталі “Дія”.

Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я Ярослав Кучер, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

“Міністерство охорони здоров’я спільно з міністерством цифрової трансформації збільшили кількість послуг, які громадянин може отримати у смартфоні або з комп’ютера, не виходячи з дому. Зокрема, створили послугу “запис до листа очікування вакцинації проти COVID-19”, – розповів Кучер.

За словами заступника міністра, запис у лист очікування вакцинації буде можливий на порталі та застосунку “Дія”, а також через контакт-центр МОЗ. Послуга буде доступна для звичайних громадян України, які не входять до пріоритетних груп вакцинації.

“Кожен охочий віком від 18 до 59 років матиме змогу з 1 березня потрапити до списку очікування. Коли згідно з дорожньою картою вакцинації настане відповідний етап, громадянам в електронній черзі запропонують записатися до пункту щеплення, обравши конкретне місце, час та дату вакцинації”, – пояснив Кучер.

Раніше віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що онлайн-система для реєстрації в чергу на вакцинацію повністю готова до роботи та буде запущена в березні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.