Прикарпатські поліцейські на блокпостах не виявили жодної людини, яка б покинула місце самоізоляції

Здоров'я, Новини, Суспільство

Від початку роботи контрольно-пропускних пунктів, які встановили в Івано-Франківській області, поліцейські не виявили жодної людини, яка б покинула місце самоізоляції.

Про це повідомила речниця обласного управління Нацполіції Христина Максимчак, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Суспільне Карпати.

“Поки немає таких повідомлень про те, що виявили людину, яка перебуває на самоізоляції. На даний час на блокпостах медики, рятувальники та поліцейські продовжують перевіряти автомобілі. Ми це моніторимо, нам теж цікава така інформація”, – розповіла Христина Максимчак

Нагадаємо, 20-го лютого начальник обласного управління Національної поліції в області Володимир Голубош розповів про те, що на карантинних блокпостах, які встановлять на території Івано-Франківської області, перевірятимуть, чи перебуває людина на самоізоляції. За словами Володимира Голубоша, у поліцейських, що працюватимуть на цих постах, будуть електронні засоби, за допомогою яких у додатку “Дія” визначатимуть, чи перебуває людина на самоізоляції.

“Якщо такі будуть виявлені, то вони будуть притягуватися до адміністративної відповідальності”, – сказав Голубош.

Як повідомляло Суспільне Карпати, на дорогах Івано-Франківської області запрацювали 16 контрольно-пропускних пунктів для обмеження поширення COVID-19.

На карантинних блокпостах працюють поліцейські спільно з медиками, рятувальниками та військовослужбовцями Національної гвардії. Також на пропускних пунктах працють понад 30 студентів Івано-Франківського національного медичного університету.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.