Не будь байдужим, зроби репост! Бабуся з Городенківщини виховує двох хворих онуків. Потрібна підтримка

Новини, Суспільство

На первинному обліку служби у справах дітей райдержадміністрації перебувають діти-інваліди, позбавлені батьківського піклування – Никифорук Микола та Артем.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

Дітьми опікується та виховує бабуся Никифорук Іванна Михайлівна, жителька с. Котиківка. Про це повідомляє Galuna Muzuchka.

В обох братів діагностовано важкі спадкові захворювання опорно-рухового апарату, діти потребують планових, щорічних операцій та реабілітацій в м. Харків, вартість яких не під силу бабусі -180 тис. грн.

“Давайте допоможемо цим діточкам, підтримаймо, хто як може (молитовно, матеріально, розповсюдженням інформації) Нехай Господь благословить вас і ваші родини!”,- йдеться в дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.