Від COVID-19 помер екссуддя Івано-Франківського апеляційного суду

Новини, Суспільство

У неділю, 21 лютого, короновірусна інфекція зупинила серце судді у відставці Івано-Франківського апеляційного суду Тараса Дмитровича Фіцака.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на фб-сторінку Івано-Франківського апеляційного суду.

Колектив Івано-Франківського апеляційного суду та вся суддівська спільнота Прикарпаття з глибоким сумом сприйняв звістку про смерть Тараса Дмитровича. 27 березня йому мало виповнитись шістдесять років.

“У нашій пам’яті Тарас Дмитрович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Поділяємо біль та горе рідних, висловлюємо слова підтримки всім, хто знав, цінував та поважав покійного. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його добру та щиру душу в Царство Небесне. Вічна пам’ять…”, – йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.