“Процес розгортання шпиталю перебуває на моєму постійному контролі”, – Андрій Бойчук (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук детально розповів про розгортання шпиталю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Продовжуємо цілодобово працювати над розгортанням мобільного шпиталю ДСНС в Богородчанах. Тримаю процес на особистому контролі. Якраз вчора ввечері виїхав на місце з інспекцією, щоб подивитись як нам вдалося закрити існуючі потреби та що ще необхідно для якнайшвидшого розгортання шпиталю.

Чув багато питань з приводу того, чи буде в шпиталі опалення. Одразу відповідаю: цей шпиталь є повністю забезпечений всією необхідною інфраструктурою (опалення, електроенергія і тд) та обладнанням для лікування пацієнтів з Covid-19.

Також хочу подякувати меценатам, які відгукнулись та оперативно привезли щебінь для встелення дороги та біотуалети і заявили про свою готовність допомагати для розгортання шпиталю далі.

Я пам’ятаю, як на початку пандемії ми збирали кошти і шили для медиків засоби індивідуального захисту. Тоді і прості громадяни, і бізнес, і держава об’єдналися у спільній боротьбі з епідемією. Зараз Прикарпаттю також потрібна єдність, тож запрошую всіх долучатися. Виступаємо єдиним фронтом у боротьбі з COVID-19!” – сказав Андрій Бойчук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.