Неповнолітнім прикарпатцям продовжують продавати цигарки та алкоголь

Кримінал, Новини, Суспільство

Упродовж трьох днів ювенальні поліціянти задокументували 5 фактів продажу дітям цигарок та алкогольних напоїв.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ювенальну превенцію Прикарпаття.

Правоохоронці продовжують викривати недобросовісних продавців, які реалізовують підліткам підакцизні товари, заборонені для продажу неповнолітнім особам. Цими днями такі випадки були зафіксовані працівниками ювенальної превенції в Івано-Франківську, Долині, Коломиї, Бурштині та в одному з сіл Калуського району.

Прикметно, що покупцями тютюнових виробів цими днями тричі виявлялися неповнолітні хлопці, а пиво безперешкодно придбала юна долинянка.  Тим часом на Калущині продавчиня сільської крамниці продала підліткові слабоалкогольний напій, навіть не поцікавившись його віком.

У кожному з цих випадків ювенальні поліціянти склали протоколи за ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Прикарпатські ювенальні поліціянти котре звертаються до продавців та власників закладів торгівлі з закликом неухильно дотримуватися вимог законодавства України та не продавати дітям алкогольні напої, пиво та цигарки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.