Мер Франківська Руслан Марцінків звільнив своїх радників

Новини, Суспільство

Мер Франківська Руслан Марцінів звільнив двох своїх радників у селі Колодіївка і селі Добровляни.

Про це він повідомив під час онлайн включення на Facebook, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицькі Гроші.

“Я не люблю такої непорядності, нечесності по відношенні до міста. Мова йде про події, які стосуються виділення земельної ділянки за межами села Добровляни, яку здійснила родина радника міського голови по селу Колодіївка. Тому я прийняв рішення, що по селу Колодіївка і по селу Добровляни з сьогоднішнього дня я усуваю радників міського голови від роботи, тобто звільняю. Це моє право”, – зауважив Марцінків.

Він також повідомив, що місто подасть позов про скасування рішення Держкомзему, який не погодив це з міською територіальною громадою.

“Ми даємо радникам пів року, щоб показати себе в роботі. Я буду жорсткий до таких рішень. Тому я звільняю цих двох радників, бо я не розумію таких дій і такої непорядності”, – підкреслив міський голова.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.