Не будьте байдужими! Повідомте Голос ІФ про незаконну вирубку лісу (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Щоденна онлайн – газета Голос ІФ продовжує моніторинг щодо дотримання екологічного законодавства України відносно незаконних вирубок наших українських “легень” – лісів Карпатського регіону, незаконної переробки та транспортування сировини з дерева, інших екологічних порушень.

16 лютого знімальна група Голос ІФ відвідала мальовниче село Зелена, Надвірнянського  району, яке в останні роки стало одним із центрів незаконної вирубки та переробки деревини в нашій області. По дорозі нам зустрівся один лісовоз із деревиною,  яка мала клеймування «дрова», це один із найбільш розповсюджених способів розкрадання ділової деревини. Як правило не чисті на руку  підприємці разом із неліквідною транспортують і ділову деревину.

Друзі,  любителі природи, наших лісів, річок, озер тощо,  якщо ви стали свідками вчинення незаконної вирубки, переробки деревини та інших екологічних порушень, але з якихось причин не хочете повідомляти про них правоохоронні чи природоохоронні органи, звертайтесь до редакції газети Голос ІФ на електронну пошту golos.if@ukr.net, або за номером телефону 050 713 2485. Ми відреагуємо на інформацію і допоможемо спеціальним органам виконати свої обов’язки щодо виявлення і документування злочинів та правопорушень у екологічній сфері. Конфіденційність гарантується.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.