У поліції розповіли деталі смертельного наїзду на чоловіка у Надвірній

Кримінал, Новини, Суспільство

Прикарпатець втратив рівновагу та впав під колеса вантажного автомобіля. Від отриманих травм потерпілий помер на місці аварії. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження та з’ясовуються всі обставини.

13 лютого близько 15:45 сталася ДТП в Надвірній на вулиці Шевченка. Правоохоронці на місці події встановили, що 55-річний водій вантажного автомобіля «ЗІЛ-130», мешканець Коломийщини, рухаючись прямо, заднім правим колесом вчинив переїзд через пішохода, інформує пресслужба обласної поліції, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

48-річний мешканець Івано-Франківська від отриманих травм помер до приїзду медиків. Правоохоронці перевірили керманича на стан сп’яніння, чоловік – тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Поліція встановлює всі обставини автопригоди. В ході досудового розслідування буде призначено ряд експертиз.

Поліцейські Прикарпаття нагадують учасникам дорожнього руху про дотримання Правил дорожнього руху. Прохання до пішоходів подбати про власну безпеку: зважати на погіршення погодних умов, перетинати дорогу лише у встановлених місцях.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.