Зеленський ініціював засідання РНБО, частина якого буде закритою

Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський доручив розпочати підготовку засідання РНБО, частину питань на якому розглянуть в закритому режимі.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на РНБО.

“Президент Володимир Зеленський доручив секретареві Ради національної безпеки та оборони Олексію Данілову розпочати підготовку засідання РНБО.

На засіданні планується обговорити комплекс питань, частину з яких буде розглянуто в закритому режимі” – повідомили РНБО.

Деталі: Зазначається, що засідання проведуть 19 лютого в приміщенні Офісу президента на Банковій.

Що було раніше:

  • Ради національної безпеки та оборони 2 лютого ухвалила рішення про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума Путіна Віктора Медведчука – “112 Україна”, NewsOne, ZIK.
  • Того ж дня Зеленський ввів у дію це рішення
  • Підставою для санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та пов’язаних з ним юридичних осіб стало розслідування СБУ, яке встановило, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.
  • Секретар РНБО Олександр Данілов вважає, що в Україні працює ще багато антиукраїнських телеканалів, і РНБО буде вводити санкції щодо них, але тільки після надходження підтверджуючих це документів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.