На Прикарпатті горів житловий будинок і гараж (фото)

Новини, Суспільство
10 лютого о 06:47 до Служби порятунку поступило повідомлення про пожежу житлового будинку в селищі міського типу Брошнів-Осада Брошнівської територіальної громади.
До місця пожежі одразу ж було направлено два відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 8 смт. Рожнятів. По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що горить прибудоване до житлового будинку приміщення котельні та гаражу, площа пожежі складала 50 м кв.,пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління ДСНС області.
Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось не допустити поширення вогню на житлові приміщення. Пожежу вдалося локалізувати о 07:31 на площі, яка була на момент прибуття рятувальників, та о 08:09 ліквідувати.

 

Управління ДСНС в Івано-Франківській області застерігає мешканців краю, що недотримання елементарних правил пожежної безпеки може завдати непоправимої шкоди вашому здоров’ю або призвести до летальних наслідків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.