Коломийські рятувальники провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання у Сопові

Новини, Суспільство

10 лютого працівники Коломийського МРВ УДСНС в області, спільно з депутатами сільської ради, провели профілактичне відпрацювання в селі Сопів Печеніжинської ТГ, адже минулого року в цьому населеному пункті виникло  7 пожеж.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Рятувальники  здійснили подвірні обходи тих верств населення, в оселях яких, згідно статистики, найчастіше трапляються пожежі: багатодітні сім’ї, одинокі та перестарілі громадяни, родини, в яких зловживають алкоголем.

Причини виникнення пожеж в даному населеному пункті були різні: від необережності під час куріння до несправності електромережі.З жителями села велися роз’яснювальні бесіди, наголошувалося на основних причинах і жахливих наслідках пожеж. Крім того рятувальниками одразу ж  вказувалося на виявлені в ході відпрацювання порушення  протипожежного стану житлових будинків,та надавалися відповідні рекомендації щодо усунення виявлених недоліків. Під час комплексного пожежно-профілактичного відпрацювання, працівниками Коломийського МРВ УДСНС було обстежено 15 житлових будинків,а мешканцям було вручено пам’ятки щодо дотримання пожежної безпеки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.