САД: Проїзд дорогами державного значення Прикарпаття забезпечений

Економіка, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Станом на 9 лютого проїзд автомобільними дорогами державного значення Івано-Франківської області забезпечений, покриття доріг в основному чорне мокре, заторів у русі транспортних засобів не було.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області

“У першій половині дня 7 лютого спостерігалися значні снігопади, які після обіду місцями перейшли в дощ, що утворював на дорожньому покритті льодяну кірку.

За час різкого погіршення погодних умов протягом 6-7 лютого для боротьби із зимовою слизькістю підрядні організації використали 645 т технічної солі та 220 т піщано-сольової суміші, а за останню добу – 572 т технічної солі та 246 т ПСС”, – інформують дорожники.

Залежно від інтенсивності випадання снігу задіяно 50-70 одиниць снігоочисної техніки та 60-80 дорожніх робітників.

Загальна протяжність автомобільних доріг державного значення Івано-Франківської області становить 1017,6 км. Згідно договорів зі Службою автодоріг в області до зимового утримання задіяні дві підрядні організації – ТзОВ «ПБС» і ТзОВ «БМБУД». Дорожня техніка та протиожеледні підсипні матеріали дислокуються на 20 експлуатаційних дільницях зазначених підрядників на всій території області.

Нагадаємо, протягом доби очікується сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви південно-східного вітру до 15-20 м/с. У зв’язку зі снігопадами у високогір’ї збережеться значна снiголавинна небезпека.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.