На Прикарпатті спійманій на хабарі менеджерці телеканалу зберегли зарплату

Кримінал, Новини, Суспільство

Правління АТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” відсторонило від роботи менеджерку Івано-Франківської регіональної дирекції “Карпати” (UA: Карпати) Наталію Кияницьку до завершення кримінального провадження.

Відповідне рішення члени правління прийняли 5 лютого. Сьогодні воно вступило в дію, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Фіртку.

“…відсторонити від роботи Кияницьку Наталію Петрівну, менеджера (філії) філії акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Івано-Франківська регіональна дирекція «КАРПАТИ» на період з 08.02.2021 до завершення кримінального провадження № 42020091010000041, але не пізніше завершення терміну строкового трудового договору № 04-стд з менеджером філії АТ «НСТУ» від 08 грудня 2017 року (зі змінами), зі збереженням посадового окладу“, – йдеться у тексті рішенні.

Рішення прийняли одноголосно.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила на систематичному вимаганні хабарів у підлеглих менеджера Івано-Франківської регіональної філії телеканалу “Суспільне”, що має частку державної власності.

Після одержання 11 тисяч гривень у власному службовому кабінеті її затримали у порядку ст. 208 КПК України. Згодом обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підтримуючи клопотання сторони обвинувачення Івано-Франківський міський суд призначив їй альтернативну міру запобіжного заходу у вигляді грошової застави у розмірі сто сімдесят п’ять тисяч гривень.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.