Депутати від олігархічної партії “Європейська солідарность” у Івано- Франківській райраді дуже хочуть грошей…

Новини, Суспільство

5 лютого відбулося чергове засідання новоствореної Івано-Франківської районної ради, яка ще не встигла нічого доброго зробити, а депутати від ЄС, як і годиться представникам олігархічної партії зажадали на своє утримання більше грошей.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Найбільше ремсував голова фракції ЄС Вадим Войтик, який переймався не надто значними повноваженями та малим фінансовим забезпеченням ради.

“В цьому залі зібралися дорослі та самодостатні люди. За нас голосували люди в розрахунку на те, що ми будемо допомагати вирішувати їх проблеми. Натомість ми працюємо як ліквідаційна комісія ще й на громадських засадах.

Річний бюджет ради – 120 тисяч гривень. Про яку депутатську діяльність ми можемо говорити? Давайте будемо чесними: ця так звана реформа – авантюра. І рано чи пізно нам треба сказати прямо: досить грати в комедії Зеленського, який і є відповідальним за такий стан речей” – – заявив  Вадим Войтик.

Депутата підтримав голова Івано-Франківської районної ради Василь Попович.

“Нам треба було приймати річний бюджет в одну гривню. Може тоді би нас почули. Можливо нам дійсно варто буде саморозпуститися чи в інший якийсь спосіб заявити про цю проблему”.

Як відомо, Івано-Франківська районна рада створена на місці ліквідованих рад Богородчанського, Галицького, Тлумацького, Тисменицького та Рогатинського районів. При цьому парламент не передбачив для районних рад джерел доходів на здійснення їх повноважень.

Голова та апарат ради працюють без заробітної плати. Івано-Франківська районна державна адміністрація, яка мала б стати розпорядником бюджетних коштів, досі не створена.

Нагадаємо, що партії ЄС та ВО “Свобода” за звітами руху “Чесно” витратили чи не найбільші суми грошей на виборах у місті Франківську та області, а тепер прийшовши до Івано-Франківської ради не мають з нею зиску і по своїй суті є волонтерами.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.