Водіям, які з’їхали з проїжджої частини дороги знадобилася допомога рятувальників

Кримінал, Новини, Суспільство

7 лютого о 10:01 працівники Державного пожежно-рятувального поста смт. Яблунів надавали допомогу по буксируванню на проїжджу частину дороги автомобіля “Укрпошти”, який з’їхав на узбіччя та зіткнувся з електроопорою, в селі Уторопи Яблунівської ОТГ, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

А  вже о 10:46 в Калуші працівники Державної пожежно-рятувальної частини номер 6 надавали допомогу водієві маршрутного мікроавтобуса” Мерседес”, який з’їхав у кювет. Позаду мікроавтобуса була прірва висотою 10 м. На момент виникнення події в автобусі людей не було. Рятувальники відбуксирували автомобіль на проїжджу частину дороги. В результаті даних подій ніхто не постраждав.

Рятувальники просять водіїв звертати увагу на погодні умови,щоб не допускати подібних випадків!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримай незалежний медійний проект – одна кава – 30 гривень – дозволять нам працювати для Вас!
ПриватБанк 4246 0010 0028 2636 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.