Коломийська міська рада побоялася відповідальності, тому обманула людей, стосовно ситуації з Ольгою Граб (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

У мережі вже кілька днів шириться та обговорюється випадок довкола мешканки с. Королівки Ольги Граб. 

Про це інформує офіційна сторінка Коломийської міської ради у Фейсбук, передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Коломийська міська рада, щоб уникнути відповідальності, за те що недогледіла за резонансною ситуацією, що склалася з мешканкою села Королівка, Ольгою Граб – вирішили її спростувати.
А також, знецінити той факт, що старнька потребує нагальної допомоги, зазначивши, що ніякої проблеми вони не бачать. Хоча, це зовсім не так. Адже, попередньо завдяки небайдужим людям, які відвезли бабусю до лікарні, в старенької виявили обмороження, і гангрену обох ніг.
А в домі старенької на столі ні крихти хліба, і панує лютий холод.

Отже, Коломийська міська рада, зібрала комісію біля дому Ольги Граб, після чого випустили відео, в якому розповідається, що ситуація не така вже й страшна, і що в домі є продукти, а син про маму дбає. Але відео з доказами вони не надали, і не показали які ж насправді умови в домі, і яка ситуація із ногами бабці, що вже викликає сумніви в достовірності фактів з боку міста.

Також вони звернулися до людей:

“Ми закликаємо людей надалі не робити поспішних висновків, адже громадськість безпідставно звинуватила людину в жорстокості. Також просимо мешканців Коломийської громади – якщо ви знаєте про випадки, де людям потрібна соціальна допомога, звертайтеся до нашого Єдиного центру надання соціальних та реабілітаційних послуг. Працівники центру можуть надати фахову підтримку та допомогти у виробленні необхідних документів. Контактний телефон: 03433 2 08 12 “,- повідомляється на сторінці міської ради

Натомість, відеосюжети місцевих волонтерів – активістів доводять зовсім протилежне. В них бабуся жаліється про те, як тяжко їй доводиться жити в холодній і голодній хаті. Що ледве зводить кінці з кінцями, і блукає вулицею в пошуках їжі. А глухонімого сина, цілими днями немає вдома.

Міська рада, також спростувала й той факт, що син старенької знущається із неї, хоча у відео активістів про знущання зі сторони сина й не йшло мови. Виходить, самі вигадали – самі й спростували.

То чому ж Коломийська міська рада, так активно приховує правду, вигороджує місцеву владу, та соціальні служби? Що криється за цим усім? Нам не відомо.

Але, точно зрозуміло одне, що влада міста побоялася критики людей з усієї країни, тому замість допомоги бабусі, вони вирішили знецінити дану історію, щоб не нести відповідальність.
Сподіваємося на порядність і милосердя Коломийської влади, і що вони все таки візьмуть під опіку дану сім‘ю, адже насправді допомоги потребує, як мама так і глухонімий син.

Дивіться  у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.