Франківський McDonald’s шукає працівників: скільки зароблятимуть у популярному ресторані

Економіка, Новини, Суспільство

Нещодавно представники мережі McDonald’s почали набирати персонал для роботи в Івано-Франківську.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Вперше про прихід всесвітньо відомої мережі до Івано-Франківська заговорили два роки тому після відкриття в 2018 році McDonalds у Тернополі.

Тоді мер Руслан Марцінків відмічав, що представники фастфуду розглядають кілька варіантів щодо місця під McDonalds. Врешті обрали територію поруч з Арсеном на вулиці Миколайчука. Ділянка огороджена від грудня, зараз тут тривають будівельно-ремонтні роботи.

Відкриття закладу заплановано на першу половину 2021 року. Але на сайті компанії вже активно шукають працівників, пишуть Галицькі Гроші.

Франківський McDonald’s шукає працівників: Стало відомо скільки зароблятимуть працівники популярного ресторану

Пропонують вакансії та працівників денної та нічної зміни.

Так, якщо ви шукаєте вакансію, на сайті McDonald’s можна вибрати час, коли вам зручно працювати: зранку, вдень, ввечері, вночі, або ж у змішані години.

Франківський McDonald’s шукає працівників: Стало відомо скільки зароблятимуть працівники популярного ресторану

Також вам дають можливість самостійно розрахувати зарплатню. Однак ця опція залежить від кількості відпрацьованих годин на тиждень. Скажімо, за повний робочий день до відрахування податків ваша зарплата може становити 10 080 гривень. А ось за 20 годин на тиждень – всього 5 040 грн. Вночі зарплата вища 13120 гривень за повний день та 6560 гривень за 20 годин (5 днів по 4 години)

Франківський McDonald’s шукає працівників: Стало відомо скільки зароблятимуть працівники популярного ресторану

Можна обрати і зручний графік роботи, та повідомити, коли зможеш приступити до роботи  – через тиждень, впродовж місяця або ж через місяць.

Франківський McDonald’s шукає працівників: Стало відомо скільки зароблятимуть працівники популярного ресторану

У компанії також дають відповіді на найпоширеніші питання.

  • Як довго триває процес працевлаштування до МакДональдз?

Швидкість розгляду поданих анкет залежить від рівня укомплектованості штату того чи іншого закладу. Зазвичай, процес від подання анкети до прийому на роботу займає від 10 днів і залежить від додаткових факторів.

  • Чи можна влаштуватися на роботу, якщо мені немає 18 років?
Зараз ми не можемо запропонувати Вам працевлаштування в наших закладах, оскільки ця вакансія передбачає особливі умови праці, до яких чинне законодавство України забороняє залучати осіб молодших 18 років. Ми заохочуємо Вас надіслати нам анкету після досягнення Вами 18 років.

Довідково:

Компанія Mcdonald’s Corp,. заснована 15 травня 1940 року в Каліфорнії, є світовим лідером у галузі швидкого обслуговування і налічує понад 31 000 закладів у більше ніж 119 країнах світу, які щодня обслуговують 47 мільйонів відвідувачів. У Івано-Франківській області компанія Mcdonald’s своїх ресторанів поки що немає, оскільки, з виходом на український ринок акцентувала створення мережі у містах-мільйонниках.

Сьогодні в 16 містах України діє 58 МакДональдз (22 із них – у Києві, сім – у Дніпропетровську, шість – в Одесі, п’ять – у Харкові, чотири – у Львові, три – у Донецьку, два — у Кривому Розі, й по одному – у Вінниці, Запоріжжі, Миколаєві, Сімферополі, Севастополі, Сумах, Черкасах, Чернігові та Ялті).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.