87- річна жінка Ольга Граб з Коломийщини потребує нашої підтримки (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

87-річна Ольга Граб з села Королівка, що на Коломийщині, потребує підтримки добрих людей.

Про бабусю у мережі розповіла небайдужа дівчина, кореспондентка щоденної онлайн газети Голос ІФ Соломія Уграк, яка випадково зустріла бабусю на вулиці, без верхнього одягу, жінка блукала в пошуках їжі.

За словами бабусі, старенька ходила по сусідах з надією, щось перекусити, але ті кажуть, що вона має пенсію і відмовляються її годувати. Соломія записала відео з бабусею, де та розповіла, як та живе:

“Мандебурки (картоплі – ред) нема, макарону нема, є вода та й баняки. Пенсію син бере і мені нічого не купляє. То такий син, що піде в місто і там наїсться, а я потім кажу: “та ж я голодна”, а він відповідає: “лягай і спи” – каже Ольга Граб.

Як живе бабця та її історію дивіться у сюжеті від Голос ІФ:

Друзі не будемо байдужими та допоможемо хто чим може іншим стареньким, які мешкають поряд з нами. Давайте будемо такими, як добра та чуйна до людської біди дівчина Соломія Уграк!

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.