Поліцейський, який під наркотиками збив пенсіонерку в Городенці, хоче поновитись на посаді

Кримінал, Новини

Івано-Франківський окружний адміністративний суд розглянув позов про поновлення на посаді колишнього поліцейського Городенківського відділення поліції, якого звільнили через скоєння ДТП в стані наркотичного сп’яніння.

Про це йдеться у вироку суду, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

27 травня 2020 року о 17:30 в місті Городенка 22-річний поліцейський, керуючи автомобілем «Skoda Rapid», наїхав на 71-річну жінку-пішохода. Жінку з травмами доставили в лікарню.

Винуватець аварії пройшов медичну експертизу, яка показала, що напередодні він вживав амфетамін.

Після цього поліцейського відразу відсторонили від виконання службових обов’язків, а за результатами службового розслідування – звільнили з лав поліції.

Колишній правоохоронець вирішив оскаржити це рішення в суді та захотів поновитись на посаді поліцейського-водія відділу логістики Городенківського відділення поліції Коломийського відділу поліції. Крім того, вимагав, щоб йому виплатили заробітну плату за час вимушеного прогулу з 10 червня по день ухвалення рішення суду.

“Івано-Франківський окружний адміністративний суд вирішив відмовити в задоволенні позову до Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області про визнання протиправними та скасування наказів від 09.06.2020 № 687 та № 192о/с, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку”,- йдеться у вироку.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.