Настя Каменських випустила пристрасний кліп на свій новий трек Vibe (відео)

Відео-новини, Новини

Ролик вийшов з позначкою 16+.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на “Апостроф”.

27 листопада Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, презентувала новий трек Vibe, який написала в співавторстві з чоловіком, репером та продюсером Потапом. Разом з піснею вийшов і кліп, в якому співачка занурює слухача в свою історію кохання, наповнену пристрастю та потягом.

Ролик з позначкою 16+ виконавиця опублікувала на своєму YouTube-каналі. “Це історія неймовірного кохання. В кожній миті, в кожній ноті присутні сильні вібрації пристрасті та потягу. Хочу, щоб слухач поринувся в них та відчув цю силу сповна”, – прокоментувала NK.

Свого новій відеороботі Настя приміряла кілька спокусливих образів, в тому числі й сексуальну білизну.

“Настя одна з тих приголомшливих дівчат, яка не тільки шалено красива, чуттєва, розумна та справжня, вона ще й в музиці вміє все – співати, танцювати, виступати, вигадувати вокалізи та найголовніше – складати. Цю пісню ми написали разом, але весь посил та зміст, все жіноче нутро, весь “крик самки” пофарбувала саме NK”, – розповідав раніше Потап.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.